Stel vrijblijvend je vragen via: +31 6 23 82 42 46
CHIPMEISTER NEDERLAND

DYNO VERMOGENSMETER

Vestiging Ottoland

A66, 2975 BC Ottoland

E-mail

info@chipmeister.nl

Telefoonnummer

+31 6 23 82 42 46

INSORIC

Bij Chipmeister maken we gebruik van het Insoric RealDyno Power-systeem om nauwkeurig vermogen en koppel te meten. Op basis van een testrun op de weg, kunnen we alles meten wat nodig is om tot actie over te gaan. De Insoric is een compact apparaat, dat direct aan het wiel van uw auto wordt bevestigd zonder ingewikkelde installatie. Deze metingen worden vervolgens omgezet in grafieken, met een stippellijn die het oorspronkelijke vermogen weergeeft en een volle lijn die de geoptimaliseerde waarden illustreert. Deze gegevens dienen als basis voor de ontwikkeling van onze software, inclusief Stage 1, 2 en 3 tuning.

Met onze vermogensmeting kunnen we ook de huidige staat van de motor beoordelen en indien nodig aanpassingen aanbrengen om toekomstige problemen te voorkomen. Zo zorgen we ervoor dat het optimaliseren van motorcomputers geen gokwerk is, maar gebaseerd is op nauwkeurige metingen en wiskundige berekeningen voor soepele prestatieverbeteringen.

UITDRAAI

Hieronder ziet u een gedetailleerde meting van een Volkswagen Transporter 6, waarin het opvallende verschil in vermogen en koppel goed zichtbaar is. Deze meting illustreert niet alleen de toename van vermogen, maar benadrukt ook het vloeiende verloop van de vermogens- en koppelkromme. Dit resulteert in een aangename rijervaring op de weg, waarbij de kracht gelijkmatig wordt overgebracht zonder overmatige slijtage aan de aandrijflijn. Het optimaliseren van uw voertuig biedt dus niet alleen verbeterde prestaties, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van uw auto.

Blauwe stippellijn
Vermogen aan de wielen voor onze optimalisering
Rode stippellijn
Vermogen aan de motor voor onze optimalisering
Groene stippellijn
Koppel aan de wielen voor onze optimalisering
Blauwe dichte lijn
Vermogen aan de wielen na onze optimalisering
Rode dichte lijn
Vermogen aan de motor na onze optimalisering
Groene dichte lijn
Koppel aan de wielen na onze optimalisering

ALTIJD GOED VOORBEREID

Voor Chipmeister is het van het grootste belang om goed voorbereid te zijn en nauwkeurige metingen uit te voeren voordat we aan software optimalisatie beginnen. Deze metingen bieden ons waardevolle inzichten in de huidige staat van de motor en aandrijflijn van het voertuig. Hierdoor kunnen we eventuele problemen of identificeren en proactief handelen om latere complicaties te voorkomen. Bovendien stellen deze metingen ons in staat om de softwareaanpassingen precies af te stemmen op de specifieke behoeften van het voertuig, zodat we het beste resultaat kunnen bereiken in termen van prestaties, effici├źntie en betrouwbaarheid voor onze gewaardeerde klanten. Kortom, een grondige voorbereiding is voor ons de sleutel tot het leveren van hoogwaardige software-optimalisatie en tevreden klanten.