Stel vrijblijvend je vragen via: +31 6 23 82 42 46
CHIPMEISTER NEDERLAND

OVER CHIPMEISTER NEDERLAND

Vestiging Ottoland

A66, 2975 BC Ottoland

E-mail

info@chipmeister.nl

Telefoonnummer

+31 6 23 82 42 46

DIT ZIJN WIJ

Wij zijn gespecialiseerd in het tunen van auto’s, met een sterke focus op merken onder de VAG-Groep, zoals Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT en Porsche. Hoewel we experts zijn op het gebied van VAG-voertuigen, verwelkomen we auto’s van diverse andere merken, waaronder BMW, Mercedes, Opel, Ford en meer. Onze rijke geschiedenis en voortdurende inspanningen om up-to-date te blijven, stellen ons in staat om uitdagende tuningprojecten met vertrouwen aan te pakken. We beschikken over merkspecifieke apparatuur en een eigen vermogensmeter, wat ons in staat stelt om op maat gemaakte, veilige en realistische tuningsoftware te leveren. Kies voor ons om uw auto naar een hoger niveau te tillen met geavanceerde tuning.

TEAM CHIPMEISTER

Bij Team Chipmeister koesteren we vakmanschap en persoonlijke service. Ons streven naar kwaliteit blijkt onder andere uit grondige metingen vooraf en na afloop van elk project. We leveren altijd met precisie en streven naar een storingsvrije rijervaring. Transparantie en eerlijkheid staan centraal bij al onze interacties met klanten, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Bij Chipmeister gaan we verder dan tuning; we creëren vertrouwen en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten. We staan achter alles wat we doen.

WERKEN BIJ CHIPMEISTER

Heb je interesse om bij Chipmeister te werken? Hoewel we op dit moment geen openstaande vacatures hebben, staan we altijd open voor getalenteerde mensen die ons team willen versterken. Als je denkt dat jouw vaardigheden en passie bij ons bedrijf passen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We horen graag van enthousiaste individuen die graag willen bijdragen aan ons team.