Stel vrijblijvend je vragen via: +31 6 23 82 42 46
CHIPMEISTER NEDERLAND

ONZE DIENSTEN

Vestiging Ottoland

A66, 2975 BC Ottoland

E-mail

info@chipmeister.nl

Telefoonnummer

+31 6 23 82 42 46

ONZE DIENSTEN

We houden ons dagelijks bezig met alle vormen van software optimalisatie. Met onze expertise en passie voor chiptuning bieden we drie unieke tuning stages, elk ontworpen om uw rijervaring te verrijken en uw voertuig te verbeteren. Meer informatie over deze stages vindt u op de tuning pagina. Maar er is meer. We realiseren ook speciale verzoeken, van aangepaste uitlaat- en inlaatsystemen tot motorombouw, en voeren regelmatig aanpassingen uit aan verschillende systemen zoals EGR, OPF, DPF, AdBlue en Start-Stop. Als u problemen ervaart zoals vermogensverlies, kunnen we dit ook meenemen. Omdat onze expertise op het gebied van vermogen ligt, kunnen we soms vermogensproblemen oplossen waar veel garages niet uitkomen.

VERSNELLINGS
BAK

Bij moderne automatische versnellingsbakken is aanpassing vaak nodig voor optimale tuning en veiligheid. Als de motor en de bak niet synchroon werken, moeten we de bakinstellingen aanpassen voor een soepele en veilige tuning.

MOTOR
MANAGEMENT

Het motor management systeem regelt tuning en uitschakeling van systemen zoals AdBlue en EGR om milieuvoordelen te bieden. Wij kunnen deze systemen softwarematig deactiveren om kostbare reparaties te voorkomen.

DIAGNOSE

We voeren een diagnose uit om ervoor te zorgen dat het voertuig in goede staat is voor en na tuning. Klanten kunnen bij ons terecht voor vermogens- en aandrijvingsdiagnoses, ook als de garage er niet uitkomt.

APPARATUUR

Door onze specialisatie hebben we merkspecifieke apparatuur om auto’s grondig te monitoren en op maat software te produceren voor optimale prestaties en veiligheid. Bovendien hebben we onze eigen vermogensmeter die tijdens testritten real-life vermogen en koppel meet, zodat u resultaten krijgt die representatief zijn voor daadwerkelijke omstandigheden op de weg.

VERSNELLINGSBAK

Met de opkomst van automatische versnellingsbakken worden aanpassingen aan de versnellingsbak vaak vereist voor effectieve tuning. Als de motor bijvoorbeeld op niveau 35 draait en de versnellingsbak is ingesteld op 38, is dit acceptabel. Maar bij Stage 1-tuning naar niveau 40 zal de versnellingsbak de limiet aangeven. In dit geval passen we de versnellingsbak aan, zowel hardware- als softwarematig, zodat alles soepel samenwerkt, veilig blijft en geoptimaliseerd is.

MOTORMANAGEMENT

In het motor management systeem wordt tuning uitgevoerd, en ook kunnen we systemen zoals AdBlue en EGR uitschakelen om problemen en dure reparaties te voorkomen. Dergelijke systemen, hoewel bedoeld om auto’s zuiniger en milieuvriendelijker te maken, kunnen soms tot ergernis leiden. Als er storingen optreden, resulterend in kostbare reparaties, kunnen wij deze problemen verhelpen door softwarematig tegen de computer te zeggen om deze systemen te negeren, waardoor ze inactief worden. Hierdoor wordt de noodzaak voor uitgebreide reparaties geëlimineerd.

DIAGNOSE

Onze specialisatie gaat hand in hand met merkspecifieke apparatuur, waarmee we uw auto nauwlettend kunnen volgen. Hierdoor ontwikkelen we op maat gemaakte software die zowel betrouwbaar als veilig is. Daarnaast beschikken we over onze eigen vermogensmeter, die tijdens een testrit op de weg vermogen en koppel meet. Hierdoor bieden we u resultaten die ontstaan onder realistische omstandigheden. Hoe we deze resultaten aan u presenteren, vindt u bij het kopje dyno.

WAAROM CHIPMEISTER NEDERLAND?

Met Chipmeister Nederland kiest u voor expertise in alle vormen van chiptuning. We kunnen wel zeggen dat er maar weinig uitdagingen niet onze revue zijn gepasseerd. De technologie blijft zich ontwikkelen en wij blijven mee ontwikkelen en onszelf constant up-to-date houden zodat we altijd voorop lopen. Chipmeister Nederland biedt maatwerk tuningoplossingen die passen bij uw voertuig én uw behoeften. Onze focus ligt op het verhogen van vermogen en koppel en op brandstofefficiëntie, terwijl we de veiligheidsmarges van uw voertuig handhaven. Maar we gaan verder dan standaard tuning door ook gespecialiseerde diensten aan te bieden, zoals aanpassingen aan diverse systemen. Alles op basis van een grondig analyse van de huidige situatie en een transparant overzicht van de verbeteringen die we hebben toegepast. Persoonlijk, zorgvuldig en eerlijk, met uw rijplezier voorop.