Chipmeister Dieselpower

Waarom Chiptuning door Chipmeister Nederland?

Net als in de chiptuning (softwarematige optimalisatie) heb je ook leveranciers van ‘goedkope’ tuningboxen.
Soms inwendig niet meer dan enkele (variabele) weerstanden. Hiermee wordt slechts de ingespoten hoeveelheid brandstof iets verhoogd. Meestal niet voorzien van waterdichte stekkerverbindingen. Aan de tuningbox zit vaak een goedkope stekker die slechts bedoelt is voor gebruik aan een PC die in huis staat en absoluut niet geschikt is voor gebruik in de motorruimte van een auto waar het flink ‘waterstormd’ als u met 120 km/u. door de regen rijdt.
Dergelijke goedkope tuningboxen leiden vaak tot onregelmatig stationair lopen van de motor en (ernstige) storingen op de korte en/of lange termijn.

Meestal wordt alleen de hoeveelheid in te spuiten brandstof aangepast en niet de hoeveelheid aangezogen lucht. Daarmee kan de brandstof-/lucht-verhouding verstoord raken wat bij oudere voertuigen tot overmatig roeten kan leiden en bij nieuwere voertuigen, met roetfilter, tot kostbare defecten op de langere termijn.
Chipmeister Nederland levert de beste tuningboxen, welke geheel waterdicht zijn.
Als enige aanbieder in Nederland levert Chipmeister Nederland tuningboxen die alle zijn voorzien van een TüV- en e1-certificaat.

De Chipmeister Diesel-Power tuningbox is een zeer geavanceerde mini-computer met hoogwaardige microprocessoren die, kenveld-gestuurd, de originele parameters aanpast in het motormanagement.

De Chipmeister Diesel-Power Tuningbox met MultiMotion-technologie maakt een individuele wijziging van de kenvelden in het bestaande motormanagement mogelijk. Daarmee kunnen specifieke parameters worden geoptimaliseerd en niet alleen de hoeveelheid ingespoten brandstof zoals dat gebeurt bij ‘goedkope’ tuningboxen.
De Chipmeister Diesel-Power tuningbox met MultiMotion-technologie benadert de mogelijkheden van onze chiptuning (softwarematige optimalisatie). Een toename in maximaal motor-vermogen en -koppel tot 20 % is mogelijk.