Chipmeister Dieselpower

Terug

Rijervaring VW Golf 1.9 TDI 110Pk

Rij ervaring VW Golf 1.9 TDI 110pk 

 

VW Golf TDI 110pk
standaard
Tuned
   
aantal cilinders 4      
kleppen per cilinder 2      
cilinderinhoud 1896 cm 3      
boring x slag 79,5 x 95,5 mm      
compressieverh. 19,5:1      
max. vermogen 81 kW (110 pk)
103 kW (140 pk)
  4150tpm
4150tpm
   
max. koppel 235 Nm
295 Nm
   
  1900tpm
1900tpm
 
brandstofsysteem directe inspuiting      
klepbediening ohc      
turbo ja      
katalysator roetfilter      
     
     
     

Het gaspedaal reageert veel alerter en de auto blijft gewoon maar doorgaan. Ook als je op de autosnelweg rijdt met een constante van 100 - en je drukt even het gaspedaal in, dan wordt je toch eventjes in je stoel gedrukt. Op onze snelwegen kon ik het helaas nog niet helemaal uitproberen, maar binnenkort op de Duitse Autobahn ga ik toch een rustig stukje opzoeken om mijn TDI eventjes aan de tand te voelen. Ik ben heel blij met het resultaat. 

Het is gewoon een veel sterkere auto geworden. Een vrachtwagen of brommobiel inhalen op een secundaire weg gaat nu veel veiliger. Ik kan dan ook niet anders dan het iedereen aanbevelen, en bij een volgende TDI zal ik jullie zeker weer weten te vinden voor een update. Nogmaals bedankt voor deze mooie prijs.

Groeten vanuit Maastricht,

Hugo Gerfen - pr.

 
         

Beste mensen van Chipmeister,

Ik ben helemaal enthousiast. Wat jullie gedaan hebben met mijn Golf is geweldig. Mijn TDI-tje was voor de tuning al een hele fijne auto met een heerlijke motor, maar nu voelt hij helemaal nieuw aan. Het is een echte powerboost geweest over het hele toerengebied. Was de auto in de tweede versnelling een beetje mak onder in de toeren, nu vliegen alle spullen die los in het dashboard liggen door de auto. Het is geweldig hoe de auto nu aanvoelt. Hij rijdt heel fijn en het lijkt alsof de hele motor veel soepeler is geworden.