Chipmeister Dieselpower

Terug

Alle Rijervaringen op een rij

Hallo Sandra 

Inmiddels ben ik reeds voorzien van de chiptuning.
TOPKEREL die Geert.
......... en of ik tevreden ben. Jazeker. Wat een verschil is dit t.o.v. de
originele versie met 127 Pk.  De nu ter beschikking staande 160 Pk doen hun
werk.
Zeker ook niet onvermeld blijven mag de koppeltoename. Van 300 naar 380 Nm.
Ik zie het al helemaal zitten om met deze toch niet lichte camper dwars door
de Alpen te gaan rijden. Trekkracht zat.
Samenvattend:  Een tevreden klant.

Gr

Frans Donners 


Beste Chipmeister ( die naam doen jullie eer aan),

Na een telefoontje met wat vragen hebben jullie mij aangeboden eens een keer te kijken naar mijn gechipte seat leon 180 pk tdi. Ik wilde wat meer informatie en zeker weten dat alles goed was. Ik wil jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de goede service. Ik zal andere die hun auto willen laten chippen naar jullie toe te sturen. Om even terug te komen op mijn auto. De leon loopt echt super en ik wist niet dat er zoveel verschil zat tussen een standaard en een gechipte motor.

Ik blijf lachen…………………………….

En mijn zoontje zegt dat die meneer (Geert) onze auto tot een race-auto gemaakt heeft.

MVGR

Dennis Oranje
Kortenhoef
Seat Leon 180 Pk tdi


Beste Geert,

Ben gisterenavond langs geweest om even de luchtmassameter te testen die defect bleek te zijn, en we hebben toen maar gelijk de 110 Pk ge-chipped naar een dikke 140 Pk.

De rit naar huis was echt absoluut een groot feest , wat een enorme trekkracht, geen enkele dip meer, waar die eerst ophield bij 3000 toeren gaat die nu als een gek door naar de 4500 toeren zonder ook maar een dip te vertonen………. Op de snelweg 2 e baan, moest afremmen voor iemand die ging inhalen, ik schakelde terug naar 120 in zijn 4, auto ging naar links, trapte het pedaal tot op de bodem in en spoot er echt vandoor….

De FUN-factor van deze auto is echt toegenomen met 300%...

Geert jonge, echt geweldig, en laten we de service die je bij jou krijgt ook niet vergeten…TOPPIE…. bedankt ..!!!

PS

De rit naar huis heeft me wel 160 euro gekost, ben 100 meter voor de deur nog even aan de kant gezet door politie in burger, en mij werd verteld dat de openbare weg geen circuit was, ook heb ik nog kunnen genieten van mijn eigen, live opgenomen beelden die de politie had gemaakt….. leuk om te horen was wel dat ook hij een tandje terug moest om me bij te kunnen houden…zij reden zelf in een getunde 6 Cilinder Vectra …

Dus jouw werk werd nog eens bevestigd door oom agent… hahaha

Met vriendelijke groet,

Evert Fluit


Hallo Chipmeister
Hier even een reactie i.v.m chiptunning. 
Mijn komplimenten BEN SUPER TEVREDEN. 

Heb zoals in jullie forum staan , Hebben mensen een kompleet andere auto. 
Dit is dus ECHT waar. Mijn Golf variant Tdi was 90pk en nu 123,5pk 
210nm naar 286nm gemeten bij de Firma Hek in Enschede. 

Kortom iedereen die chiptunning wil,Zal ik dit zeer aanbevelen. 
De collega,s hebben allemaal erin gereden, En neem van mij aan de volgen er 
nog meer voor een afspraak. 

Gelukkig is het brandstof verbruik ook minder geworden. 
Kortom ik heb geen slecht woord over jullie (SUPER) 

M.vr.gr Edwin Blom uit Enschede


Beste Heren Chipmeister, 

De tuning in oktober/november 2005 heeft tot voortreffelijke prestaties in combinatie met een beheersbaar brandstofverbruik  geleid. Als het pedaal wordt ingetrapt , dan gaat de diesel als een raket. Overigens ook bij rustig gebruik is e.e.a. duidelijk merkbaar. 

Daarnaast moet ik mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop de tuning en de service daaromheen heeft plaatsgevonden. Wat was het geval? 

Na de tuning bleek de dispaly navigatie etc niet meer te werken. Oorzaak? Volgens BMW een bekend probleem in de software. Helaas, controle software was ok. Het was het display zelf. BMW heeft een nieuwe besteld en ingebouwd. Al die tijd heb jij de coördinatie genomen, contact met de BMW dealer gehad, halen en brengen auto etc. Kortom: met name jij hebt kosten noch moeite gespaard om de problemen op te lossen en om een tip top auto af te leveren. Dit is echt een goede reklame!  

Met vriendelijke groet, 
Adriaan G.J. van den Brink RA

Beste Chipmeister, 

Het is nu '2 weken geleden dat ik mijn Omega 3.0 mv6 heb laten chippen. In het begin was het verschil nog niet zo goed merkbaar  maar na de "leerperiode" van de chip van circa 500 km is sprake van een duidelijk merkbare verbetering. De motor is levendiger, pakt sneller op en heeft er simpelweg "meer zin in". Op zijn Duits zou ik zeggen dat hij "drehfreudiger" geworden is. In tegenstelling tot een turbomotor, waar na het chippen sprake is van "een hele nieuwe auto" is hier wel degelijk sprake van een merkbare optimalisering. 
Dat betekent uiteindelijk voor mij dat ik met veel meer plezier rondrijdt! met vriendelijke groet, 

Marc A.I.M. Zandhuis


Hallo Chipmeister, 

Ik heb een viertal weken geleden mijn VW PASSAT TDI 130 PK bij jullie laten chippen . Door een aantal testruns uit te voeren ( met stopwatch) heb ik een een vrij exacte acceleratie tijd gevonden van 100km/h naar 140 km/h ( 6e versnelling vol gas ) van de huidige. 

Door dit een 50 tal keren uit te voeren onder verschillende omstandigheden en vervolgens hieruit een gemiddelde te berekenen is hier een betrouwbare waarde van 10,92 sec uit gekomen. Tevens heb ik het brandstofverbruik berekend door iedere keer de tank geheel leeg te rijden en vervolgens de tank tot aan de hals aan toe te vullen, waar een gemiddeld verbruik van 1 op 17,35 uit voortvloeit. 

Na het plaatsen van de geoptimaliseerde chip leek er in eerste instantie weinig veranderd , maar na 500 km zou het leergedrag van de computer deze chip nog verder optimaliseren. 

Na een 300 tal kilometers kilometers ging ik merken dat de auto steeds meer vermogen kreeg . Ook in de testruns ( van 100 naar 140 in 6e vers ) werden de waarden steeds beter (gem. 10,05 sec). 
Na het aanpassen van de chip is het resultaat een stuk beter geworden ik heb nu 8,95 sec nodig om van 100 naar 140 km/h te versnellen. 
Met andere woorden als ik de volledige 10,92 sec van voorheen gebruik om van 100 naar 140 km/h te versnellen eindigt mijn eindsnelheid op 154 km/h . 
Dit betekend een eindsnelheids winst van 14 km/h ofwel 35%. 

Ik heb ook mijn brandstofverbruik berekend over de laatste 1800 km . Dit is van 1 op 17,35 gemiddeld  gedaald naar 1 op 19,68! Meerekenend dat ik steeds testruns uitgevoerd heb zal dit resultaat in de toekomst alleen maar beter worden. 

Bij 30.000 km per jaar bespaart deze chip mij dus minimaal € 204 aan brandstof kosten . Chipmeister bedankt het is waar voor je geld. 

Rob Rob en Ina van Veen 
Ooltgensplaat


Heren, 

Ik heb genoten op de terugweg van Leusden naar Overloon, wat een genot! 
Ben zeer tevreden. Bedankt voor de geweldige service, ik kan het ieder aanbevelen! 

Groeten uit het skonne Brabantse land


Beste Chipmeister,

Enige tijd geleden al weer heb ik mijn BMW e36 3.18i M40 moter bij jullie laten chiptunen (met andere chip erin).

De moter loopt aanmerkelijk wat rustiger stationair (ook te zien op de toerenteller). Het vermogen is wat toegenomen en het is duidelijk te merken bij het schakelen tussendoor en het optrekken. Tevens is het brandstof verbruik iets zuiniger geworden (te zien op de verhoudingsmeter by de cockpit).

Mijn BMW staat momenteel in de NL Top 40 (Autostyle/ automaxx: INFINITY II).

vrgr Leon Huffner


Heb vorige week mijn 166 door jullie laten chippen. Het verschil is overduidelijk. De wagen heeft onderin veel meer trekkracht en blijft je achterin je stoel drukken.... (voor je het weet spek je de overheidskas)

Echt heerlijk!

Groet, 
Bas


Beste Chipmeister,

Als jullie iemand in een Grand Scenic zien rond rijden met een verschrikkelijke grijns op zijn gezicht, dat heb je grote kans dat ik dat ben.

Ik wil jullie mijn complimenten maken over de tuning van mijn (lease) auto, ik had een hoop verwacht, maar dit toch echt niet.

Aangezien de auto van een brave MPV is veranderd in een verschrikkelijk soepel sleurmonster.

Alfa's die brutaal naast me komen staan voor het stoplicht, flink gas gevend en wild willen optrekkend, geef ik het nakijken.

Een verbaasde blik van de Alfa rijder, die bij het volgende stoplicht net op adem is gekomen, ziet dat hij eruit is gereden door een 1.9 DCI MPV (AUW).

Haalde ik voorheen (A9, heuveltje af en windje mee) met moeite 190 KM/uur op de teller nu haal ik op hetzelfde stuk 218 KM/uur op de teller (YES).

De eerste versnelling is te kort om echt van de trekkracht en de power te profiteren, maar van zijn tweede versnelling tot en met de vijfde heb ik plenty trekkracht en vermogen.

KORTOM FABELTASTICH.

Bedankt voor de verschrikkelijk goede service en tot ziens

Met vriendelijke groet,

Stephan van Schagen


Hoi Chipmeister, 

Ik heb een totaal nieuwe auto bij je gekocht voor slechts 450,- euro. 
MIjn Passat is een monster geworden met zijn 410 Nm. Wat een kracht. De toerenteller schiet heen en weer als van een benzine motor, De Audi 2.5 TDI zijn een lachertje geworden.... 

Wat een power!

Met vriendelijke groet,

Erwin Hoogstraten 
www.duurzaamontharen.nl


Hey there,

Ik rijd nu al een tijdje met mijn Audi A3 gechipte 2.0TDI en ik moet zeggen dat het echt heelrijk rijd. 
Het is werkelijk supersnel, maar wat wil je ook met die 170Pk en 420 Nm, 
Je moet een echt dikke motor hebben wil je dit er uit rijden., in 1 woord GEWELDIG. 

Dus jongens bedankt voor de goede en snelle servoce en jullie zien me vast en zeker terug. 

Hartelijke groet,

Frans van Voorst 
Almere


Chipmeister, 

Vorige week mijn A3 op locatie door jullie laten behandelen,

WAT EEN RESULTAAT! 

Die trage 90pk is nu ineens heeel anders! 

Goed werk en super service. 

Groeten, 

Karel Vaal 
Gorinchem


Hoi Geert,

In een woord GEWELDIG!!!! 

Met vriendelijke groet,

Henk Weggemans 
Verkeersshool Zweelo 
www.verkeersschoolzweeloo.nl


Hallo Geert,

Ik heb afgelopen vrijdag m'n 86 pk T5 laten omturnen in een heerlijke 115 PK! 
Ik ben er zeer tevreden over! Het is boven verwachting goed!

Bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

Wilfred Meijer

BCS Schoonhouden

Goedemorgen Chipmeister,

Zaterdagmorgen was ik bij jullie om m'n Seat Toledo TDI 110 pk te laten tunen. 
binnen zag ik een wandje met uitgeprinte zeer positieve mailtjes. dus ik 
dacht: laat ik ook een positief mailtje schrijven.

De smile is niet van m'n gezicht krijgen sinds de Toledo getuned is. Bij het stoplicht geef ik Toledo's met 130 pk (T-rode D- rode I) makkelijk het nakijken en op de snelweg is het een feest met inhalen. 
De auto reageert nu veel beter op het gaspedaal, mede door het lageweerstands-luchtfilter van K&N. 
Het zou me niets verbazen als het vermogen is toegenomen naar 145 kp en het koppel naar 300 nm. Iedereen die er in rijdt gelooft niet dat het "maar" een TD-rode I is.

Reuze bedankt voor de goede service, met de volgende auto kom ik zeker langs!

Groetjes Martijn van Luit, Nieuwegein 


Hoi Geert, 

Bedankt voor het zorgvuldig tunen van onze Seat TDI. 
Hij loopt als een zonnetje en trekt de klinkers uit de straat. 
Ongelooflijk wat je met een goede chiptuning kan bereiken (nieuwe luchtmassa-meter zit er ook al in). 

Vriendelijke groeten, 
Anne en Dirk van Breda


Geachte heer Steenge, 

Wat waar is, is waar.. de AUDI trekt als een lier. Met name het dieselverbruik is fenomenaal. 
Was het verbruik eerst 1 op 19,78, bij dezelfde rijstijl en na diverse keren tanken blijft het verbruik, na aanbrengen van de 2 "chipjes" 1 op 22,14!!  Spectaculair vind ik! 

Met vriendelijke groet,