Chipmeister Dieselpower

Wie zijn wij

Geert Steenge

Portretfoto Geer In Chipmeister -shirtGeert is de oprichter en eigenaar van Chipmeister Nederland en staat dagelijks met 
veel enthousiasme voor u als klant klaar!
Samen met zijn assistente Sandra en zijn partner Wilma staat hij garant voor een optimale dienstverlening!
Hij studeerde Motorvoertuigtechniek en auto's zijn nog steeds zijn grote hobby en passie.
Als rasechte 'techneut' en perfectionist is alleen topkwaliteit in tuning, ook voor uw auto, goed genoeg! Maar alleen dan, wanneer dat gepaard gaat met duurzaamheid en behoud van levensduur. 

 

Sandra Van Der Poel

Sandra -2008-thumbSandra werkt sinds april 2006 bij Chipmeister Nederland. Hiervoor heeft zij in de pensioenen en brandschades gewerkt totdat zij uiteindelijk met haar passie voor auto’s kwam werken bij Chipmeister Nederland.

Naast het telefonisch te woord staan van klanten en het geven van informatie aan klanten en administratieve taken, voert zij ook de OBD-tuningen uit, die zij op locatie door heel Nederland verricht. Dit doet zij met heel veel plezier en een voorliefde voor alles wat met auto's te maken heeft. 

Wilma Heuterman

Portretfoto Wilma (1)Wilma werkt primair als bedrijfsarts en daarnaast ondersteunt zij als partner van Geert Chipmeister Nederland in boekhoudkundige en beleidsmatige zaken. Zij springt bij daar waar dat nodig is en voelt een grote betrokkenheid bij Chipmeister Nederland.