Chipmeister Dieselpower

De service van Chipmeister Nederland

Inbouw

U kunt ervoor kiezen om de software-optimalisatie (chiptuning) of inbouw van de Chipmeister Diesel-Power tuningbox bij ons in Leusden te laten uitvoeren. Een andere mogelijkheid is dat wij bij u op locatie komen met onze volledig ingerichte servicewagen, voorzien van de modernste programmeer- soldeer-, diagnose- en communicatieapparatuur. Wij kunnen elke te tunen auto op locatie optimaliseren.
Tijdens de montage kunt u er op wachten (ca. 1 tot 1,5 uur) en meebeleven hoe het één en ander in zijn werk gaat. Na de montage maken wij met u een uitgebreide testrit en controleren 'realtime' met onze diagnose-apparatuur of het resultaat optimaal is.
De Chipmeister Diesel-Power tuningbox kunt u eventueel ook eenvoudig zelf inbouwen. Een duidelijke inbouw-instructie met tekst en afbeeldingen wordt bijgesloten. De inbouw van onze tuningbox kost u meestal niet meer dan 15 minuten van uw tijd.

Geld Terug Garantie‘Niet-tevreden-geld-terug-garantie’

Indien u niet tevreden bent over de optimalisatie van uw auto, dan kunt u ons dit binnen 30 dagen laten weten. Wij passen de chiptuning gratis aan tot u tevreden bent of brengen uw auto weer in originele staat terug en ontvangt u uw geld terug. Met dit beleid hebben wij uitsluitend tevreden klanten waaronder vele gerenomeerde merkdealers in Nederland en België.

 


UitlegUitleg

Wilt u meer weten over onze chiptuning of andere producten zoals onze tuningboxen of luchtfilters, dan kunt u ons vrijblijvend bellen of per e-mail vragen stellen.


 

 

Orgineel MakenGratis weer origineel maken.

Indien u uw auto verkoopt, dan kunnen wij de auto altijd (gratis) terugzetten naar de originele instellingen.

 

 


Update software

Mocht de dealer onze tuningsoftware (chiptuning) onverhoopt overschrijven met een update, dan plaatsen we binnen 6 maanden na tuning gratis een nieuwe tuningset op basis van de update-software, in uw auto. Dat laatste is belangrijk want anders zou de dealer bij uw volgende bezoek merken dat de 'oude' software weer in uw auto is geplaatst en zal er opnieuw een (automatische) update plaatsvinden. Na 6 maanden rekenen we € 60,= incl. BTW voor plaatsing van een nieuwe tuningset als gevolg van verwijdering door een update. Gelukkig gebeurt het bij nieuwe auto's niet vaak dat ze een update van het motormanagement krijgen. Gemiddeld minder dan één keer per auto.
Wanneer u kiest voor onze Chipmeister Diesel-Power tuningbox, dan is uw auto ‘ongevoelig’ voor software-updates. Een software-update van uw motormanagement heeft dan geen invloed op de goede werking van onze tuningbox.