Chipmeister Dieselpower

Garantie

Deze garantie bieden wij u op onze chiptuning (softwarematige optimalisatie) en onze Chipmeister Diesel-Power tuningbox.

Het spreekt voor zich, dat wij streven naar het vakkundig en veilig inbouwen van onze chiptuning (powertuning of ecotuning) in uw waardevolle auto. Alle hard- en software, die wij gebruiken is uitvoerig door ons getest en uitstekend bevonden. Dit maakt, dat na onze chiptuning of inbouw van onze tuningbox, de technische tolerantiegrenzen niet worden overschreden, zodat de motor en de rest van de aandrijflijn zowel mechanisch als thermisch niet worden overbelast. Wij nemen deze richtlijnen strikt in acht. Dit om de auto’s, die door ons van een tuningset zijn voorzien, veilig en duurzaam te houden.
Onze chiptuning (softwarematige optimalisatie) is ook nagenoeg onzichtbaar bij de meeste automerken. Bij enkele automerken kan onze softwarematige optimalisatie wel worden opgemerkt met de diagnose-apparatuur van de merkdealer.
Inbouw van onze tuningbox is altijd onzichtbaar met diagnose-apparatuur. Bovendien is onze tuningbox ook eenvoudig en snel uit te bouwen voorafgaand aan een bezoek aan de dealer.

Bij Chipmeister Nederland krijgt u sowieso 30 dagen ‘niet-tevreden-geld-terug-garantie’ en 36 maanden garantie op alle door ons geleverde hardware, software en arbeid.
Mocht u ontevreden zijn over de door ons geleverde diensten, dan zal uw auto kosteloos worden aangepast aan uw wensen. Bent u daarna nog niet tevreden, dan maken wij uw auto weer origineel en ontvangt u uw geld van ons terug (exclusief de eventuele voorrijkosten).

MotorgarantieOptioneel na onze chiptuning (softwarematige optimalisatie) of inbouw van de Chipmeister Diesel-Power tuningbox is een garantie-verzekering, die per jaar verlengd kan worden tot de auto maximaal 5 jaar oud is. De prijs van deze garantie-verzekering voor een auto, die niet meer dan 2 jaar oud is en maximaal 100.000 km heeft gereden is vanaf € 179,= per jaar bij het afsluiten van de garantieverzekering. Is de auto ouder dan 2 jaar oud of heeft deze meer dan 100.000 km gereden, dan kost de garantie-verzekering € 249,= per jaar. Dit geldt tot maximaal 150.000 km. Voor auto's met vierwielaandrijving kost de garantieverzekering € 50,= per jaar extra.

* De standaard garantie van Chipmeister Nederland is op basis van "Carry-in". De berijder van het betreffende voertuig is zelf verantwoordelijk voor het transport van het voertuig naar Chipmeister Nederland.

 Dekking garantieverzekering:

• Motor, complete mechanische deel
• Versnellingsbak, alle daartoe behorende delen
• Automatische versnellingsbak, alle daartoe behorende delen incl. ATF-pomp en -koeler
• Krachtoverbrenging, aandrijfassen met homokinetische koppelingen, differentieel
• 4x4-delen (optioneel meeverzekerd) zoals tussendifferentieel extra aandrijfassen, voor- en achterdifferentieel en eventueel de visco-koppeling
• Elektrische installatie; complete elektrische installatie van de aandrijflijn inclusief alle sensoren en actuators.

Mocht u gebruik willen maken van bovengenoemde garantieverzekering, dan kunt u ons dit laten weten.