Chipmeister Dieselpower

Dealers

Chipmeister Nederland biedt gunstige mogelijkheden voor dealers in Nederland en België.

Bent u actief in de autobranche, dan is onze chiptuning ook voor u een interessant product. 

Waarom dealer worden?

Als het om chiptuning gaat, dan blijkt dat ondernemingen het liefst zaken doen met een leverancier, die een goede kwalitatieve totaaloplossing kan aanbieden. Om u als bedrijf te helpen bij het leveren van chiptuning, dan biedt Chipmeister Nederland de mogelijkheid uw dienstenportfolio uit te breiden met professionele chiptuning. Chipmeister Nederland heeft een dealerprogramma ontwikkeld, welke u in staat stelt zelf chiptuningleverancier van uw klant te worden. 

De voordelen:

  • Aanvragen (telefonisch of per e-mail) worden nog dezelfde dag in behandeling genomen, zodat u uw klanten snel van dienst kunt zijn.
  • Als dealer van Chipmeister Nederland kunt u naast een betrouwbare techniek kosteloos profiteren van de professionele ondersteuning door onze klantenservice.
  • Als dealer wordt u als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe diensten en ontwikkelingen binnen Chipmeister Nederland zodat u uw klanten altijd de nieuwste technieken en mogelijkheden kunt aanbieden op het gebied van chiptuning.
  • Dealer worden van Chipmeister Nederland is geheel kosteloos en vrijblijvend.
  • U maakt de afspraak en wij komen met onze compleet ingerichte serviceauto bij u op locatie en verzorgen voor u de vakkundige inbouw van de chiptuning en wij regelen ook de eventuele nazorg en garanties op het gebied van onze tuning.