Chipmeister Dieselpower
Chiptuning van uw Skoda met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding!

Chiptuning van uw Skoda? Scroll voor de lijst van types naar beneden. Staat uw uitvoering er niet tussen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bij niemand anders krijgt u een betere chiptuning en/of service voor hetzelfde tarief of minder. Ook voor ecotuning van uw Skoda bent u bij ons aan het juiste adres! Chipmeister Nederland ontwikkelt, in samenwerking met de beste chiptuners in geheel Europa, voor elk specifieke type Skoda een specifieke chiptuningset. De ontwikkeling ervan en het testen daarna, neemt meerdere dagen in beslag en kan niet in anderhalf uur geschieden! De inbouw van de reeds door ons ontwikkelde tuningset voor uw Skoda neemt circa anderhalf uur in beslag.

Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest op de afdeling Techniek bij de importeur van VW, Audi, SEAT, Skoda en Porsche heeft uw Skoda geen geheimen meer voor ons op het gebied van chiptuning (ecotuning of powertuning). Welke chiptuner in Nederland heeft er ook motorvoertuigtechniek gestudeerd (HBO) en heeft daarna een interne opleiding gehad bij VW, Audi, SEAT, Porsche en Skoda in Duitsland en Tsjechie? Bij onze chiptuning van uw Skoda worden de motor en de rest van de aandrijflijn, zowel mechanisch als thermisch, niet overbelast!

Topkwaliteit in chiptuning (ecotuning of powertuning) voor een redelijke (eigenlijk te lage) prijs! De kracht van Chipmeister Nederland is dat wij chiptunen uit liefde voor uw Skoda en voor het vak en niet om u zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen.

Onderstaand een overzicht van alle Skoda types, die wij kunnen chiptunen, selecteer het type en kies vervolgens de uitvoering.