Chipmeister Dieselpower
Audi R8

Chiptuning van uw Audi R8 met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding!

Bij niemand anders krijgt u een betere chiptuning en/of service voor hetzelfde tarief of minder. Ook voor ecotuning van uw Audi R8 bent u bij ons aan het juiste adres! Chipmeister Nederland ontwikkelt, in samenwerking met de beste chiptuners in geheel Europa, voor elk specifieke type Audi een specifieke chiptuningset. De ontwikkeling ervan en het testen daarna, neemt meerdere dagen in beslag en kan niet in anderhalf uur geschieden! De inbouw van de reeds door ons ontwikkelde tuningset voor uw Audi neemt circa anderhalf uur in beslag.

Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest op de afdeling Techniek bij de importeur van VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche heeft uw Audi geen geheimen meer voor ons op het gebied van chiptuning (ecotuning of powertuning). Welke chiptuner in Nederland heeft er ook motorvoertuigtechniek gestudeerd (HBO) en heeft daarna een interne opleiding gehad bij VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche in Duitsland en Tsjechie? Bij onze chiptuning van uw Audi worden de motor en de rest van de aandrijflijn, zowel mechanisch als thermisch, niet overbelast!

Topkwaliteit in chiptuning (ecotuning of powertuning) voor een redelijke (eigenlijk te lage) prijs! De kracht van Chipmeister Nederland is dat wij chiptunen uit liefde voor uw Audi en voor het vak en niet om u zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen.

Onderstaand een overzicht van Audi R8 types, die wij kunnen chiptunen. Staat uw uitvoering er niet tussen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Chiptuning Audi, powertuning Audi ecotuning Audi, tuning Audi, Audi chippen, chiptuning Audi TDI, Ecu Audi, motormanagement Audi, chip-tuning Audi, eco-tuning Audi